PAMUK PRENS VİZYONDA!

Bir zamanlar reyting rekoru kıran dizi olan Çocuklar Duymasın dizisinde Taş Fırın Erkek Haluk karakterine can veren Tamer Karadağlı yine bir sürpriz olarak bu defada Çocuklar Duymasın dizisinde başrollerini oynadığı  Meltem karakterine can veren Pınar Altuğ'la Pamuk Prens filminde yine buluşuyorlar.
Pamuk Prens Filmini anlatan bir kare
Pamuk Prens

Yapımcılığını,senaristliğini,hatta oyunculuğunu Birol Güven'in yaptığı filmde yönetmen koltuğunda ise Hasan Tolga Pulat kendisine eşlik ediyor. Filmde Tamer Karadağlı'nın başından geçen olaylar,ve kadınların Tamer Karadağlı'dan nasıl etkilendikleri anlatılıyor.  Komedi türünde olan filmde eski eşi Arzu Balkan'la da tekrar buluşan Tamer Karadağlıya Hamdi Alkan,Şoray Uzun gibi isimler eşlik ediyor.  Filmin yapımcısı ve senaristi Birol Güven:"Çok farklı ve değişik bir film yaptığımızı düşünüyoruz. Gişedeki hedefimiz izlemeye gelen herkesin mutlu olarak çıkması" dediği öğrenildi. Tamer Karadağlı ise filmiyle ilgili "Pamuk Prenses gibi mutluyum" dediği öğrenildi.
Ne Zaman Vizyona Girecek?
Pamuk Prens filmi 7 Ekim Cuma günü vizyona girmesi bekleniyor.
FILMIN KONUSU VE ÖZETİ:
Serin bir İstanbul akşamında göz kırpıyordu yedi tepenin parlak ışıkları, poyraz her zaman ki gibi kuzeyden gelip tüm kenti baştan aşağı sarmalıyordu.
Kırlaşmış saçları soğuk esen rüzgarda dalgalanırken önünde uzayıp giden kentin ışıklarından alamadı gözlerini. Çok değil daha bir kaç yıl önce bu şehri, bu ülkeyi altüst etmiş olan bu büyük oyuncu şimdi bu efsanevi başarısından kaynaklanan bambaşka bir sıkıntı yaşıyordu.
Bir ülkenin hafızasında silinemeyecek izler bırakan, Söyleyemediklerimizi söyleyen , yapamadıklarımızı yapan bir halk kahramanıydı o...
O üzülünce üzülüyor, o sevinince seviniyorduk…
Öyle bir oynamıştı ki o rolü, o kadar başarılıydı ki ; kendisinden çok oynadığı karakterle anılıyordu...
Rolü gerçeğin önüne geçmişti.
Kadınlar konusunda da en az yaptığı rol kadar başarılıydı.
Bir çok kadın onunla birlikte olmak istiyor, kahve içmek için araya hatırlı kişi sokuyorlardı.
Hem kariyerinde hem çapkınlıkta zirvedeydi…
Her yönüyle bir başarı hikayesiydi.
O tam bir yıldızdı.
Sonra yıllar geçti.
Biz değiştik, o değişti
Hayat değişti ama sektör değişmedi.
Onu öyle bir yere koymuşlardı ki o rolden başka bir role yakıştıramıyorlardı. Başka bir karakterde görmek istemiyorlardı...
Ama onun paletinde çok renk vardı ve bu renkleri kullanmak istiyordu.
Daha yapacak bunca şey varken insanlar onun bir karakterine takılıp kalmıştı. O yeni şeyler yapmak istiyordu.
Kariyeri tam bir çıkmaza girmişti.Sadece kariyeri değil aile hayatı da çıkmazdaydı . Sahnedeki başarısı onu işsiz, kadınlar konusunda ki başarısı da ailesiz bırakmıştı.
Karısı, bu kadar gözü dışarıda, bu kadar tekliflere açık birisini evinde istemiyordu.
Kızını ara sıra görebiliyordu ama bu ona hiç bir zaman yetmiyordu. Kelimenin tam anlamıyla hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyordu. Artık hayattaki tek amacı eşini ve kızını geri kazanabilmekti ama bu imkansız gözüküyordu. Tam her şey bitti, game over derken bu büyük aktör Tamer Karadağlı'nın başına öyle bir şey geldi ki ; hayatı tamamen
değişti…
Şaşırmaya ve eğlenmeye hazır olun...
Filmin fragmanını izlemek için tıklayın

Yorum Gönder

0 Yorumlar