OĞUZHAN KOÇ'TAN YENİ SİNGLE!

Oğuzhan Koç'un merakla  beklenen single  "Bulutlara Esir Olduk" tüm dijital platformlarda yerini almaya başladı. Şarkının henüz video klibi yayınlanmadan dijital platformlarda en çok dinlenenler arasında yerini aldı. 
Şarkının klip çekiminde yönetmen koltuğunda  Bedran Güzel yaparken, Dila Danışman ise şarkının video klibinde yakışıklı oyuncuya eşlik ediyor.
Oğuzhan Koç bulutlara esir olduk şarkısını anlatan bir fotoğraf
Oğuzhan Koç Bulutlara Esir Olduk


DMC etiketiyle çıkan şarkının teaserı yayınlanmış ve klibin tamamı ise  Pazartesi günü bugün yayınlacağı duyulmuştu.
Daha önce 2013 yılında "Ben Hâlâ Rüyada" isimli albümüyle adından çok söz ettiren ve bundan önce de "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı komedi Yılmaz Erdoğan'ın yönetiminde tanınan Oğuzhan Koç ,Gülben Ergen'le iki kez düet yapmış ilk düeti "Giden Günlerim Oldu" ikinci düeti  Gülben Ergen'in Kalbimi Koydum isimli albümünde yer alan söz ve müziği yine 31 yaşındaki yakışıklı oyuncuya ait olan Aşkla Aynı Değil isimli şarkıdır. Ve yine 2009 yılında Kanal D de yayınlanan  Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı komedi programında seslendirdiği "Domuz Gribi Ol İnşallah" adlı şarkısıyla büyük beğeni toplamıştı.  Bir çok Tv reklamında da yer alan ve sanatçı kişiliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da başarılı olan Oğuzhan Koç, sinema da "Çok Film Hareketler Bunlar" filminin de senasistliğini de yapmıştır. Yine daha önce Tv8'de yayınlanan "Bana Baba Dedi" adlı dizide Kaan rolüne can vermiş bunun yanı sıra 2009 yapımı "Neşeli Hayat" ve yine senaristliğini yaptığı "Çok Film Hareketler Bunlar"da oyunculuk yapmıştı. Şu an hâlâ 2013 yılından beri devam eden 3 Adam adlı programda Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın  da olduğu komedi talk show programı yapmaya devam etmektedirler.
Daha fazla müzik haberleri için takipte kalın...
Şarkıyı dinlemek için tıklayınız

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Oğuzhanın aşkı17 Ekim 2016 13:10

    Ayyyyy çıkmış yaaa nerde bulabilirim

    YanıtlaSil